fbpx

Zakaj izbrati nas?

Delovno okolje na najvišjem nivoju udobja in kvalitete.
Tečaj v Ljubljani in Mariboru poteka v prijetnem hotelskem okolju, v Kopru pa v specialistični fizioterapevtski ambulanti.

Ekipa mojStil je sestavljena iz strokovnega  teama z večletnimi izkušnjami. Vsi predavatelji so aktivni v svojih ambulantah oz. so zaposleni v velnes centrih, tako, da imajo ogromno znanja s tega področja.

Bistvo naših tečajev ni v omejenem številu ur, saj trajajo tako dolgo, dokler ne osvojite znanja, zato vam tudi omogočamo, da lahko pridete ponavljat na naslednji tečaj, da obnovite oz. utrdite.

Pomoč in svetovanje pri poklicni kvalifikaciji. Do vašega cilja smo z vami, vse do zaključka NPK. Prav tako pa vam pomagamo pri vaši poklicni poti.

Predamo vam kvalitetno znanje. Imamo lastno strokovno izdelano gradivo, ki smo ga razvijali 5 let in ga uporabljajo tudi visoke šole za velnes.

Aktivno sodelujemo s Srednjo zdravstveno in kozmetično šolo Maribor in Visoko šolo za gostinstvo in turizem Bled na kateri predavamo.

Imamo lastno blagovno znamko masažnih miz, ki so narejene po preizkušenih standardih, veliko izbiro masažnih pripomočkov in masažna olja, ki so 100% naravna, brez pafumov, saj jim omamen vonj dajejo 100% eterična olja. Vse to lahko na tečaju kupite s priznanim popustom.

Pri tečajih, ki potekajo v hotelu (LJ in Mb) imate tudi vključeno kosilo v hotelski restavraciji ter coffe break.

Tudi po končanem tečaju  vam bomo vedno na voljo, če boste potrebovali kakšne informacije ali pomoč pri nadaljnem delu.

Obiščite naš tečaj in preverite sami kvaliteto naših storitev, ter postanite mojStil maser. Z nami do uspeha!

 

 

 

 

tecaj-klasicne-masaza