Tečaj masaže globokih tkiv

TEČAJ MASAŽE GLOBOKIH TKIV

Tečaj je namenjen maserjem in vsem, ki se pri svojem delu ali v zasebnem življenju srečujejo s težavami v gibalnem sistemu.Tečaj je primeren tako za začetnike (saj vam lahko nudimo tudi predavanja iz anatomije in fiziologije) kot tiste, ki že imate znanje, vendar bi ga želeli nadgraditi oziroma formalno potrditi.

O MASAŽI GLOBOKIH TKIV

Masaža globokih tkiv (deep tissue massage) učinkovito deluje na globlje ležeče predele mišic in mišične ovojnice. Z učinkovitimi pritiski in frikcijsko masažo omogočimo sprostitev mišičnih vlaken in zmanjšanje bolečin. Zakrčena mišična vlakna, ki jih imenujemo tudi »mišični vozli« oziroma »triger točke« ali »mišično prožilne točke« povzročajo mišično neravnovesje in posledično slabšo funkcijo mišice. Te prenapete predele zaznamo kot napetosti ali zategnjenosti nekega predela (latentna oblika) ali pa povzročajo bolečino (aktivna oblika). Masaža je torej primerna pri akutnih in kroničnih bolečinah, ki so posledica dolgotrajnih preobremenitev (slaba drža, preobremenjenost v službi, skrajšane mehkotkivne strukture…), za okrevanje pri poškodbah, pri brazgotinah, pri športnikih.

TERMINI IN LOKACIJE TEČAJEV MASAŽE GLOBOKIH TKIV:

 

LJUBLJANA:
Fizioterapija Mediko
Dolenjska cesta 156b
1000 Ljubljana
Termin tečaja:
13. januar 2018
14. januar 2018

PREDAVATELJI NA TEČAJU:

LJUBLJANA:
Predavateljica: Blanka Koščak Tivadar

CERTIFIKAT O OPRAVLJENEM TEČAJU

Po uspešno opravljenem tečaju prejmete CERTIFIKAT o opravljenem tečaju.
Vsi udeleženci tečaja ste vpisani v register maserjev masaže globokih tkiv, voden v mojStil-u.

OPREMA NA TEČAJU

Na tečaju bo poskrbljeno za vse, pripravljene bodo masažne mize, katere boste lahko tudi kupili po posebno ugodni ceni (saj imamo svojo lastno slovensko blagovno znamko), ter vso potrebno gradivo, ki smo ga skrbno izdelali samo za vas.Na tečaj pridite udobno oblečeni in obuti, zraven si prinesite brisačo. Ženske imejte nohte primerne dolžine, zaradi samega poteka dela.

VSEBINA TEČAJA

Tečaj traja 20ur, sestavljen je iz teoretičnega dela (30 %), na katerem bomo obnovili in obogatili znanje mišično skeletne anatomije (anatomija mišic, mišične fascije, biomehanika), se seznanili z osnovnimi principi masaže globokih tkiv (kompresija, raztegovanje, pravilna uporaba). Tečajniki se bodo seznanili s palpacijo tkiv in analizo telesne drže. V praktičnem delu (70 %) bodo udeleženci lahko prijeme tudi preizkusili na sebi.

PRIJAVA NA TEČAJ

Na tečaj se lahko prijavite na naši spletni strani. Kliknete PRIJAVA, vnesete vse svoje podatke, ter nato ponovno kliknete PRIJAVA. Po mailu boste dobili potrdilo o uspešni prijavi, nato pa vas bomo kontaktirali, da uredimo vse formalnosti.
Svojo prijavo lahko oddate tudi po telefonu, na številko 041 255 488, vsak delovnik med 9. In 17. uro.

CENA TEČAJA

Redna cena tečaja 239€
Sedaj samo: 219 €
Gotovinsko plačilo: 199 €

Obročno plačilo na položnice:
2 obroka po 109,5 €

V ČEM SMO TAKO DOBRI:

1)Naš tečaj poteka v urejenih strokovnih prostorih
2)Poskrbljeno je za vse…
3)Prejmete slikovno gradivo, kulico in majico mojStil
4)Po koncu tečaja prejmete certifikat o opravljenem tečaju
5)Imamo strokovno usposobljen kader, ki vam bo na voljo tudi po koncu tečaja
6)Imamo lastno slovensko blagovno znamko masažnih miz in pripomočkov, kjer boste lahko kot naš tečajnik kupovali s popustom

udelezenciŠtevilo udeležencev 6
ura20 šolskih ur
PredavanjeTrajanje 2 dni (1 vikend)
GradivoStrokovno gradivo
diplomaCertifikat

IMATE DODATNO VPRAŠANJE?Pokličite nas 030 37 22 55

Ponedeljek od 9h do 17h
Torek od 9h do 17h
Sreda od 9h do 17h
Četrtek od 9h do 17h
Petek od 9h do 17h
Sobota Zaprto
Nedelja Zaprto