fbpx

Tečaj klasične masaže

TEČAJ MASAŽE mojStil

 

Tečaj masaže po programu za naziv maser/maserka NPK izvajamo že od leta 2010, v tem času smo pridobili veliko izkušenj in znanja, katerega smo prenesli že na preko 1000 novih maserjev in maserk.
V našem času delovanja smo razvili celo paleto tečajev masaž različnih masažnih tehnik, od osnovnega “tečaj klasične masaže“, do nadgrajevalnih tečajev, ki jih izberete glede na vaše želje in potrebe strank.
Tečaji masaž so narejeni po katalogih standardov za maserja – programu maser NPK  in vam omogočajo pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije maser/maserka.

Tečaj masaže lahko obiščete iz dveh razlogov:
1. Lahko pomagate domačim (pri raznih zdravstvenih tegobah, za sprostitev, bolečinah, pri športnih naporih in hitrejšo regeneracijo, po raznih okrevanjih…)
2. Pričnete svojo novo pot s svetu maserstva!

Za vas smo pripravili:

TEČAJI MASAŽE

TEČAJ KLASIČNE MASAŽE

(v Mariboru, Ljubljani, Kopru)

TEČAJ REFLEKSNE MASAŽE

(v Mariboru, Ljubljani)

TEČAJ LIMFNE DRENAŽE

(v Ljubljani, Portorožu)

TEČAJ ŠPORTNE MASAŽE

(v Mariboru, Ljubljani, Kopru)

TEČAJ KINEZIOTAPINGA

(v Ljubljani, Kopru)

 

Niso pa tečaji masaž vse, kar vam lahko ponudimo

V tem času smo na podlagi potreb naših tečajnikov – novih maserjev, razvili svojo blagovno znamko masažnih miz Wellnetica. Ponujamo vam vrhunske masažne mize in pripomočke za masažo, masažna olja, masažne brisače, katere boste uporabljali tudi in pobliže spoznali njihovo uporabnost in ustreznost za vas (seveda jih boste lahko kupili tudi po akcijski ceni)

Vprašanje torej: “Kaj je v naši ponudbi tečajev zanimivega za vas in v katerem tečaju se vidite?”