Nataša Bertok

Nataša Bertok, viš. fizioterapevtka. Njena prva zaposlitev je bila v Termah Krka Srtunjan. Nato je zamenjala delovno okolje in delala v Sudiu Maja (Holistični zdravstveni center). Vedno je bila povezana tudi s športnimi klubi in tam pomagala športnikom.

Danes delo fizioterapevtke opravlja v svojem podjetju Rea Fizioterapija (celostno zdravljenje).

Po končanem študiju se je tudi dodatno izobraževala v svoji stroki, in sicer tradicionalnim fizioterapevtskim pristopom in tehnikam je dodala še nekaj manualnih tehnik. Tako, da je kranio-sakralni terapevt, limfa-terapevt, učila pa se je tudi Cyriax manualne ortopedske metode, McKenzie tehnike (sistem testiranja, ocenjevanja in terapije bolečine v mišicah in sklepih hrbtenice in udov), Mulligan koncept – mobilizacija z gibanjem, kinesiotaping, Glassarjeve realitetne terapije, Antigimnastika. Trenutno poučuje limfno drenažo na tečajih mojStil.

Ukvarja z vodenjem skupinskih vadb kot gibalna terapija. Veliko je pa delala tudi z nosečnicami, mamicami po porodu in dojenčki. Danes svoje znanje dopolnjuje na Šoli za evolutivno naturopatijo v Gorici.

Več: www.rea-fizioterapija.si

Potrebujete več informacij o tečajih ali obročnem odplačevanju?

Lahko nam pišete >

Ali pokličete: 030 37 22 55