Maja Fortunat

Maja Fortunat je diplomirala 1993 na Visoki šoli za zdravstvo v Ljubljani. Po štirih letih dela v Splošni bolnišnici Izola je odšla v London, Velika Britanija na podiplomski študij in 1999 pridobila naziv Magistrica znanosti iz fizioterapije. Kmalu po vrnitvi iz Londona je odprla svojo zasebno prakso »Studio Maja« v Kopru.
Leta 1997 je končala švicarsko šolo za Shiatsu terapevte. Pogodbeno je delala za Zdravstveni dom Piran in vodila delavnice telesne aktivnosti v CINDI programu. Za podjetja organizira in vodi delavnice o Promociji zdravja na delovnem mestu, predvsem o varovanju zdravja hrbtenice in profesionalnih poškodb.

Na visoki šoli za zdravstvo Izola je bila habilitirana predavateljica za Medicinsko rehabilitacijo od 2005 do 2010, trenutno pa predava na tečaju klasične masaže mojStil v Kopru, in sicer Anatomijo.

V Bologni je leta 2010 končala izobraževanje iz »Integrazione fasciale« in številna druga izobraževanja iz manualne terapije in osteopatije.
V letu 2019 je pridobila mednarodni certificat iz področja telesne psihologije Core Evolution in pri svojem delu integrira različna znanja, ki so potrebna za terapijo psihosomatičnih primerov, predvsem sodobnih bolezni, ki so pogojene s stresom. Leta 2016 je postala inštruktorica za novo metodo zdravljenja Amino Neuro Frequency Therapy, to je terapija z bioresonančnimi nalepkami, ki zelo učinkovito delujejo pri zdravljenju telesnih in psihičnih težavah. Trenutno je podpredsednica Združenje fizioterapevtov Slovenije (ZFS), obalno regionalne enote in članica RSK (Razširjen strokovni kolegij) na ministrstvu za zdravje RS.

Več: www.studiomaja.si

Potrebujete več informacij o tečajih ali obročnem odplačevanju?

Lahko nam pišete >

Ali pokličete: 030 37 22 55