Gregor Rup

Po končani Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani, se je Gregor Rup usmeril in specializiral za masaže ter odprl svoj svoje podjetje. Svoje bogate izkušnje v velness panogah in je obogatil tudi s predavanjem na tečajih mojStil.
Znanje limfne drenaže, masaže obraza, refleksne masaže stopal in klasične masaže, je kasneje nadgradil še s tečaji aromaterapije, shiats tehnike masaže in ajurvede pri priznanem italianskem učitelju in guruju Benitu, ki živi in deluje v Indiji. Kasneje se je izučil še športne masaže pri dolgoletnem izrednem predavatelju in inštruktorju športne ter terapevtske masaže Marjanu Rodošku, in bil tudi športni maser nekaterim vrhunskim športnikom.

Več kot 15 let je pogodbeni izvajalec vseh masažnih storitev v Hotelu Sava, Hotelu Aleksander ter Grand Hotelu Rogaška Slatina, kjer na osnovi napotitve zdravnikov izvaja tudi limfne dranaže, terapevtske ter športne masaže globokih tkiv. Trenutno predava limfno masažo, japonsko masažo, ayurvedsko masažo in aromaterapijo na tečajih mojStil.

Zaključena dodatna izobraževanja: Tečaji Shiatsa, Terapevtske masaže hrbta, Ayurvede in Limfne drenaže

Storitve in posvete opravlja že dlje časa tudi v sodelovanju z Zdravstveno postajo Selnica ob Dravi.

Več: www.seven.si, FB Seven masaže

Potrebujete več informacij o tečajih ali obročnem odplačevanju?

Lahko nam pišete >

Ali pokličete: 030 37 22 55