Naši predavatelji na tečajih masaže

Vsi predavatelji imajo svoje ambulante oz. zaposleni v velnes centrih, tako imajo veliko izkušenj in znanja.

Matevž Rijavec

Klasična in športna masaža

Matevž Rijavec NPK maser in športni maser iz Ptuja se je šolal na Srednji zdravstveni šoli. Na Ptuju, kjer je doma ima od leta 2012 pa vodi svoje podjetje.

Petra Dovč

Klasična masaža in anatomija

Od leta 2002 je zaposlena v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, na Ortopedski kliniki. Od leta 2007 je vodja oddelka za rehabilitacijo.

Igor Hočevar

Športna, terapevtska, klasična masaža

NPK maser od leta 2005, usposabljanje opravil na Srednji zdravstveni šoli v Celju, kraniosakralni terapevt, NPK refleksoterapevt od leta 2007.

Ksenija Sterger

Tečaj klasične masaže in anatomije

Dipl. fizioterapevtka in samostojna svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami v fizioterapiji, trenutno zaposlena v domu upokojencev Danice Vogrinec.

Jasmina Erjavec

Tečaj refleksne masaže

NPK refleksoterapevtka in NPK maserka. Dejavna je tudi na področju alternative in ezoterike, kjer se nenehno življenjsko izobražuje in nadgrajuje svoje znanje.

Nataša Bertok

Tečaj limfne drenaže

Fizioterapevtka, ki je bila vedno povezana tudi s športnimi klubi, delo fizioterapevtke opravlja v svojem podjetju Rea Fizioterapija (celostno zdravljenje).

Blanka Koščak Tivadar

anatomija, masaža globokih tkiv

Specializantka mednarodne manualne terapije Cyriax in mednarodne nevrofizioterapije PNF, z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami.

Ocenite ta prispevek

Potrebujete več informacij o tečajih ali obročnem odplačevanju?

Lahko nam pišete >

Ali pokličete: 030 37 22 55