fbpx

Pogoji poslovanja

Upravljalec strani:
mojStil d.o.o.
Liminjanska 99
6320 Portorož

Slovenija, EU
E-mail: info@mojstil.si
Tel:030 37 22 55
Spletna stran:www.mojstil.si
ID za DDV:
SI68052995, smo davčni zavezanec
Matična številka:6942849000
Šifra dejavnosti:62.010
Vpis v sodni register:Okrožno sodišče v Kopru, štev. vložka Srg 2015/45488, dne 27.10.2015
Transakcijski računi: Delavska hranilnica d.d.  SI56 6100 0001 9856 926 in SI56 6000 0000 0934 957

 

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Dostopnost informacij
mojStil d.o.o. se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko)
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitve
e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave)
h) časovno veljavnost ponudbe
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop

Splošni pogoji
Splošni pogoji spletnega mesta mojStil.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot- UPB2)na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e- poslovanje. Prodajni pogoji določajo pravice in obveznosti kupcev pri naročanju storitev, ki so na voljo na spletni strani mojStil.si ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Celotna vsebina spletne strani, ne glede na obliko (besedila, slike, filmi, zvoki itd) je zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebine spletne strani se ne smejo uporabljati za drug namen kot za uporabnikovo osebno gledanje, razen če ponudnik predhodno pisno in izrecno dovoli drugače. v primeru zlorabe uporabnik kazensko in materialno odgovarja. Z uporabno spletne strani mojStil.si uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami splošnih pogojev. V primeru, da se s temi splošnimi pogoji ne strinjate, vas pozivamo, da nemudoma prenehate z dostopanjem do spletne strani. Preberite si splošne pogoje in našo politiko zasebnosti, katera se nanaša na vašo zasebnost in osebne podatke.

Pravica intelektualne lastnine
Ponudnik ima vse potrebne pravice za znamke in druge izdelke, ki se nahajajo na spletni strani. Znamke, ki se nahajajo na spletni strani, so zaščitene v skladu z  nacionalno in mednarodno zakonodajo. Z objavo znamk in omogočanjem uporabe spletne strani se ponudnik ne odpoveduje pravicam, ki izhajajo iz znamk. V primeru zlorabe znamk, uporabnik kazensko in materialno odgovarja. Celotna vsebina spletne strani, ne glede na obliko, je z zapisom zaščitena z avtorskimi pravicami. Nosilec vseh avtorskih pravic je ponudnik spletna trgovina.

Cene in davki
Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene na spletnem portalu mojStil.si ažurirajo in spreminjajo pogosto. Vse cene so izražene v EUR (eurih) in vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Kupoprodajna pogodba med mojStil.si in kupcem je je sklenjena v trenutku, ko mojStil kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Pridružujemo si pravico do spremembe cen.

POSTOPEK PRIJAVE

Prijava na tečaj masaže
Na tečaj masaže se prijavite s klikom na gumb “Prijavljam se”, ki se nahaja na desni strani vsakega tečaja. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure od oddaje naročila na naši spletni strani sporočite na naš elektronski naslov info@mojstil.si ali pa nas pokličete na 030 37 22 55. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svoje prijave pomeni, da je pogodba o sodelovanju med kupcem in prodajalcem nepreklicno sklenjena. Ko je enkrat pogodba sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 13. uro.

Plačilo storitev in popusti
Plačilo storitev je možno po predračunu, s položnico (obročno do 3 obroke) ali s plačilom s kreditno kartico Diners na 24 obrokov ali  s plačilom preko financiranja do 30 obrokov (LON). (za več informacij pokličite 030 37 22 55).

Popusti so navedeni pri opisu artikla ali storitve. Popust na masažno mizo lahko tečajnik koristi ob nakupu določene masažne mize na samem mestu izvedbe tečaja.

Pravica do odstopa prijave tečaja
Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od prijave tečaja masaže, ne da mu je potrebno navesti vzrok odstopa.
Če je potrošnik storitev že poravnal, mora o nameravanem odstopu od pogodbe pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14. dneh od plačila storitve, in sicer na kontaktni e-naslov info@mojstil.si. Odstop od pogodbe je možen najkasneje 14. dni pred začetkom tečaja. Potrošnik je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri prekinitvi pogodbe.

Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Uporabnik storitve izrecno dovoljuje, da mojStil.si z namenom zagotavljanja storitve zbira in obdeluje podatke, ki so za ta namen potrebni, in sicer:
-podatki o uporabniku, kot jih je le ta vnesel v portal mojStil.si;
-podatki o IP naslovu uporabnika;
-podatki o času uporabe portala mojStil.si.

MojStil.si se zavezuje, da zgoraj navedenih podatkov o uporabniku ne bo posredoval tretjim osebam z izjemo povezanim osebam, ki zagotavljajo določene podporne storitve, potrebne za delovanje storitve ter v primeru suma kršitve teh pogojev uporabe tudi ostalim osebam (zlasti državnim organom), katerih sodelovanje je potrebno pri pregonu kršitelja.
Uporabnik izrecno dovoljuje ponudniku, da mu periodično, brezplačno z namenom direktnega marketinga pošilja sporočila o njegovih lastnih storitvah in izdelkih.
Uporabnik, ki se registrira na spletni strani mojStil.si, se strinja s prejemanjem elektronske pošte, ki je povezana s spletno stranjo in aktivnostmi mojStil.si; ta sporočila lahko vključujejo reklamna sporočila. Uporabnik lahko kadar koli zahteva, da Ponudnik začasno ali trajno preneha uporabljati njegove osebne podatke za pošiljanje reklamnih sporočil. Za odjavo od prejemanja teh sporočil uporabnik v prejetem sporočilu klikne povezavo »ODJAVA«. Odjava velja za vsa elektronska sporočila, razen za tista, ki so povezana z delovanjem mojStil.si ali z zagotavljanjem storitve ponudnika. Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanj nanašajo.

Kako se prijaviti na tečaj masaže
Prijava je zelo enostavna. Pri vsakem tečaju imate na desni strani moder gumb »Prijavljam se«, kliknite gumb in sledite korakom v »prijavni obrazec«. V naslednjem koraku vnesete vaše podatke in desno spodaj izberete način plačila. V kolikor ste vnesli vse podatke se vam pokaže sporočilo »Vaša prijava je bila uspešno posredovana!«
Če niste vnesli vseh podatkov, vas sistem napoti nazaj na obrazec, da le tega dopolnite. Prijavo na tečaj lahko naredite tudi po telefonu (tel. 030 37 22 55), za pomoč pri vpisu ali dodatne informacije o plačilu na obroke nas kontaktirajte na 030 37 22 55 (od pon. do pet. od 9h do 17h).

Rok veljavnosti ponudbe
Ponudba in pogoji so veljavni od dneva oddaje prijave. Ponudba in pogoji za prijavo na tečaj masaže se ne spremenijo, v kolikor podjetje le te spremeni v naslednjih dneh od naročila.

Prijavnine
Prijavnine se ne vračajo, se pa znesek prizna za obisk naslednjega termina tečaja. V kolikor se tečaja ne morate udeležiti, nam morate vašo odsotnost javiti vsaj 48 ur pred pričetkom tečaja. Prijavnino mojStil d.o.o. vrne samo v izrednih primerih, kupec pa je pisno dolžan obrazložiti razlog za odstop od pogodbe. V primeru nezadostnega števila udeležencev, ima izvajalec pravico, da lahko tečaj prestavi, prav tako, je možna prilagoditev učnega programa glede na potreben ali želje tečajnikov.
Izvajalec tečajev masaž:
mojStil d.o.o., Liminjanska cesta 99, 6320 Portorož, D.Š. SI68052995, TRR SI56 6100 0001 9856 926
mojStil Jasna Todorović s.p., Goriška 1a, 2000 Maribor, D.Š. 87524520, TRR SI56 6000 0000 0674 706

Gratis tečaj
Ob udeležbi tečaja klasične masaže (60 ur) prejme udeleženec gratis 1. modul (10 ur) tečaja športne masaže ali tečaja refleksne masaže. Gratis tečaj lahko koristi v 1. terminu, ki je datumsko določen takoj po zaključenem tečaju klasične masaže.

Pritožbe in spori
mojStil d.o.o. spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov. mojStil d.o.o.  se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@mojstil.si  Postopek obravnave pritožbe je zaupen, mojStil d.o.o. pa si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. mojStil d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

 

Piškotki pravna podlaga:
Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah ( Uradni list št. 109/2012), ki je začel veljati v začetku 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.
Kaj so piškotki? Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naložijo na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.
Zakaj se uporabljajo? Piškotki služijo prilagajanju spletnih vsebin po uporabnikovih željah in optimizaciji uporabe spletne strani. Služijo tudi pri pripravi anonimnih statističnih podatkov, ki nam pomagajo razumeti uporabnikovo uporabo spletne strani in pripomorejo k izboljšavi vsebine spletne strani brez osebnega izpostavljanja uporabnika. shranjevanje piškotkov : piškotki se lahko shranijo različno dolgo. začasni ali sejni piškotki na vaši napravi ostanejo do odjave iz spletnega brskalnika, nato se izbrišejo. trajni ali shranjeni piškotki na vaši napravi ostanejo tekom celotnega časovnega intervala, ki je določen v parametrih piškotka, ali dokler je uporabnik lastnoročno ne izbriše. vrste piškotkov : nujno potrebni piškotki ( ti omogočajo uporabo nujnih komponent za pravilno delovanje spletne strani), izvedbeni piškotki ( ti piškotki zbirajo podatke o načinu o načinu uporabe spletne trgovine z namenom izboljšanja delovanja spletne trgovine. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi omogočile identifikacijo uporabnika), funkcionalni piškotki (ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše izbrane možnosti ( vaše uporabniško ime, regijo)in uporabniku zagotavljajo naprednejše in bolj personalizirane funkcije. Ti piškotki omogočajo sledenje vaši dejavnosti na spletni strani), ciljni in oglasni piškotki ( te piškotke najpogosteje uporabljajo tretje strani ( oglaševalska in družabna omrežja) z namenom prikazovanja ciljnih oglasov in merjenja učinkovitosti oglasov). upravljanje piškotkov : piškotke lahko nadzirate in upravljate v nastavitvah spletnega brskalniki, ki ga uporabljate. Uporabnik se sam odloči, ali dovoli shranjevanje piškotkov na svojem računalniku, piškotke pa lahko kadarkoli odstrani, če so piškotki omogočeni. Za navodila, kako upravljati piškotke, se obrnite na navodila vašega brskalnika.
Podrobno razlago o piškotkih na našem spletnem mestu si lahko preberete tukaj: piškotki in GDPR

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na naše predstavnike varovanja zasebnosti. Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani mojStil.si Pravo Za reševanje morebitnih sporov je pristojno sodišče v Sloveniji. Neveljavnost kateregakoli splošnega pogoja ne povzroča neveljavnosti drugih pogojev. Splošni pogoji pričnejo veljati z dnem: 09.12.2019

Sprememba pogojev poslovanja
mojStil d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe pogojev uporabe brez predhodnega obvestila. Spremenjeni pogoji uporabe stopijo v veljajo od dne objave na spletni strani.

Portorož, 09.12.2019