Pogoji poslovanja

 

1. Prijava na tečaj masaže
Na tečaj masaže se prijavite s klikom na gumb “Prijavljam se”, ki se nahaja na desni strani vsakega tečaja. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure od oddaje naročila na naši spletni strani sporočite na naš elektronski naslov info(at)mojstil.si ali pa nas pokličete na 030 37 22 55. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svoje prijave pomeni, da je pogodba o sodelovanju med kupcem in prodajalcem (mojStil d.o.o.) nepreklicno sklenjena. Ko je enkrat pogodba sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 15. uro.

2. Plačevanje
Plačilo storitev je možno po predračunu, s položnico (obročno do 5 obrokov) ali s plačilom preko PayPal, kjer je omogočeno plačilo tudi osebam, ki niso PayPal člani. Plačilo je možno z vsemi kreditnimi karticami, s kreditnim karticama Diners in Visa electron pa tudi plačilo na obroke. Možnost plačila s Diners je na 24 obrokov ali Visa electron na 12 obrokov. (za več info pokličite 030 37 22 55)

3. Popusti
Popusti so navedeni pri opisu artikla ali storitve..

4. Pravica od odstopa prijave tečaja
Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od prijave tečaja masaže, ne da mu je potrebno navesti vzrok odstopa.
Če je potrošnik storitev že poravnal, mora o nameravanem odstopu od pogodbe pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14. dneh od plačila storitve, in sicer na kontaktni e-naslov info(at)mojstil.si. Odstop od pogodbe je možen najkasnje 14. dni pred začetkom tečaja. Potrošnik je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri prekinitvi pogodbe.

5. Cene
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

6. Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

7. Kako se prijaviti na tečaj masaže
Prijava je zelo enostavna. Pri vsakem tečaju imate na desni strani moder gumb “Prijavljam se”, kliknite gumb in sledite korakom v “košarici”. V naslednjem koraku vnesete vaše podatke in desno spodaj izberete način plačila. V kolikor ste vnesli vse podatke se vam pokaže sporočilo »Vaša prijava je bila uspešno posredovana!«
Če niste vnesli vseh podatkov, vas sistem napoti nazaj na obrazec, da le tega dopolnite.
Za pomoč ali več podatkov o plačilu na obroke nas kontaktirajte na 030 37 22 55 (od pon. do pet. od 9h do 17h)

8. Rok veljavnosti ponudbe
Ponudba in pogoji so veljavni od dneva oddaje prijave. Ponudba in pogoji za prijavo na tečaj masaže se ne spremenijo, v kolikor podjetje le te spremeni v naslednjih dneh od naročila.

9. Prijavnine
Prijavnine se ne vračajo, se pa znesek prizna za obisk naslednjega termina tečaja.
V kolikor se tečaja ne morate udeležiti, nam morate vašo odsotnost javiti vsaj 48 ur pred pričetkom tečaja.
Izvajalec tečajev masaž:
mojStil, Tomaž Ozmec s.p., Arbajterjeva 9, 2250 Ptuj, D.Š. 83664700, TRR SI56 6100 0001 9344 475

 

Upravljalec strani:
mojStil d.o.o.
Arbajterjeva 9
2250 Ptuj

Tel: 030 37 22 55
info(at)mojstil.si

Matična številka: 3353338000
Davčna številka: SI65108752
Priglasitev 30.6.2008 pri AJPES-u Srg št. 2008/24022