Splošni pogoji poslovanja

Upravljalec strani:

PHYSIO MEDICAL d.o.o.
Liminjanska 99
6320 Portorož

Slovenija, EU
E-mail: info@mojstil.si
Tel: 030 37 22 55
Spletna stran: www.mojstil.si
ID za DDV:
SI68052995, smo davčni zavezanec
Matična številka: 6942849000
Šifra dejavnosti: 62.010
Vpis v sodni register: Okrožno sodišče v Kopru, štev. vložka Srg 2015/45488, dne 27.10.2015
Transakcijski računi: Delavska hranilnica d.d. SI56 6100 0001 9856 926 in SI56 6000 0000 0934 957

Kupca zavezujejo splošni pogoji poslovanja, ki so veljavni v trenutku nakupa izdelka ali storitve.

Dostopnost informacij

Physio medical d.o.o. se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko)
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitve
e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave)
h) časovno veljavnost ponudbe
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta mojStil.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot- UPB2)na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Prodajni pogoji določajo pravice in obveznosti kupcev pri naročanju storitev, ki so na voljo na spletni strani mojStil.si ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Celotna vsebina spletne strani, ne glede na obliko (besedila, slike, filmi, zvoki itd) je zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebine spletne strani se ne smejo uporabljati za drug namen kot za uporabnikovo osebno gledanje, razen če ponudnik predhodno pisno in izrecno dovoli drugače. V primeru zlorabe uporabnik kazensko in materialno odgovarja. Z uporabno spletne strani mojStil.si uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami splošnih pogojev. V primeru, da se s splošnimi pogoji poslovanja ne strinjate, vas pozivamo, da nemudoma prenehate z dostopanjem do spletne strani. Preberite si splošne pogoji poslovanja in našo politiko zasebnosti, katera se nanaša na vašo zasebnost in osebne podatke.

Pravica intelektualne lastnine

Ponudnik ima vse potrebne pravice za znamke in druge izdelke, ki se nahajajo na spletni strani. Znamke, ki se nahajajo na spletni strani, so zaščitene v skladu z nacionalno in mednarodno zakonodajo.  V primeru zlorabe avtorskega dela, uporabnik kazensko in materialno odgovarja. Celotna vsebina spletne strani, ne glede na obliko, je z zapisom zaščitena z avtorskimi pravicami. Nosilec vseh avtorskih pravic je ponudnik.

Cene in davki

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene na spletnem portalu mojStil.si ažurirajo in spreminjajo pogosto. Vse cene so izražene v EUR (eurih) in vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Kupoprodajna pogodba med mojStil.si in kupcem je je sklenjena v trenutku, ko mojStil kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Pridružujemo si pravico do spremembe cen.

POSTOPEK PRIJAVE

Prijava na tečaj masaže

Na tečaj masaže se prijavite s klikom na gumb “Prijavljam se”, ki se nahaja na desni strani vsakega tečaja. Morebitne preklice naročil lahko oddate na naši spletni oziroma sporočite na naš elektronski naslov info@mojstil.si ali pa nas pokličete na 030 37 22 55. Pogodbe in druge listine se hranijo na sedežu podjetja, kjer so dostopne vsak delovni dan med 9. in 17. uro.
Tečaj lahko obiščejo samo zdravi posamezniki. V kolikor potrošnik zboli se kotizacija prenese na drug termin.

Plačilo storitev in popusti

Plačilo storitev je možno po predračunu, s položnico (obročno do 3 obroke), s kreditno kartico, s plačilom s kreditno kartico Diners na 24 obrokov ali s plačilom preko financiranja do 30 obrokov (LON). (za več informacij pokličite 030 37 22 55). Popusti so navedeni pri opisu artikla ali storitve.

Pravica do odstopa prijave tečaja

Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da mu je potrebno navesti vzrok odstopa.
Če je potrošnik storitev že poravnal in želi odstopiti od pogodbe, mora o nameravanem odstopu od pogodbe pisno obvestiti ponudnika na kontaktni e-naslov info@mojstil.si, kjer korektno navede podatke za vračilo kotizacije. Potrošnik je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri prekinitvi pogodbe.
Po opravljeni storitvi, ko je potrošnik v celoti koristil storitev in se udeležil vseh srečanj izobraževanja, odstop od pogodbe ni več možen.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Uporabnik storitve izrecno dovoljuje, da mojStil.si z namenom zagotavljanja storitve zbira in obdeluje podatke, ki so za ta namen potrebni, in sicer:
-podatki o uporabniku, kot jih je le ta vnesel v portal mojStil.si;
-podatki o IP naslovu uporabnika;
-podatki o času uporabe portala mojStil.si.

MojStil.si se zavezuje, da zgoraj navedenih podatkov o uporabniku ne bo posredoval tretjim osebam z izjemo povezanim osebam, ki zagotavljajo določene podporne storitve, potrebne za delovanje storitve ter v primeru suma kršitve teh pogojev uporabe tudi ostalim osebam (zlasti državnim organom), katerih sodelovanje je potrebno pri pregonu kršitelja.

Osebni podatki

Uporabnik izrecno dovoljuje ponudniku, da mu periodično, brezplačno z namenom direktnega marketinga pošilja sporočila o njegovih lastnih storitvah in izdelkih.
Uporabnik, ki se registrira na spletni strani mojStil.si, se strinja s prejemanjem elektronske pošte, ki je povezana s spletno stranjo in aktivnostmi mojStil.si; ta sporočila lahko vključujejo reklamna sporočila. Uporabnik lahko kadar koli zahteva, da Ponudnik začasno ali trajno preneha uporabljati njegove osebne podatke za pošiljanje reklamnih sporočil. Za odjavo od prejemanja teh sporočil uporabnik v prejetem sporočilu klikne povezavo »ODJAVA«. Odjava velja za vsa elektronska sporočila, razen za tista, ki so povezana z delovanjem mojStil.si ali z zagotavljanjem storitve ponudnika. Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanj nanašajo.

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Uporabnik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za uporabnikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.
Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam ne potrebujete posredovati, vendar pa vam v tem primeru ne moremo zagotavljati izvedbo določenih storitev. Vsi podatki, ki jih potrebujemo za izvedbo posamezne storitve so za to storitev obvezni.
mojstil.si ravna z zbranimi osebnimi podatki skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave. mojstil.si se zavezuje k trajnemu ravnanju vseh osebnih podatkov vseh uporabnikov in vseh storitev, ki jih zagotavlja, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov, ki veljajo v Republiki Sloveniji.

Obisk spletne strani

Pri obisku spletne strani na spletnem strežniku, kjer gostuje, beleži določene podatke o obisku spletnih strani, IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na spletni strani. Tako zbranih podatkov ne obdelujemo in jih ne povezujemo z drugimi podatki, uporabljamo jih izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne strani, optimizacijo.
Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Naročanje na elektronske novice

Pri naročanju na elektronske novice posredujete elektronski naslov.

Podatek uporabljamo za posredovanje elektronskih novic na podlagi vaše privolitve. Podatek hranimo do odjave na elektronske novice.
Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

Kontaktni obrazec oziroma posredovanje sporočila

Na spletni strani nam lahko preko kontaktnega obrazec posredujete ime, elektronski naslov in telefon. Odgovor vam posredujemo preko elektronske pošte ali telefona.
Podatke uporabimo zgolj za komunikacijo z vami glede zagotavljanja naših storitev in odgovarjanja na vaše povpraševanje oziroma sporočilo.

Registracija uporabnika v spletno trgovino in spletni nakup

Z uporabo spletne trgovine uporabnik soglaša z obdelavo osebnih podatkov, ki jih posreduje ob registraciji: ime, priimek, naslov, telefon, elektronski naslov.

Z registracijo v spletno trgovino uporabnik dovoljuje, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje za namene pogodbenega odnosa (nakupa izdelka).

Podatke zbrane v postopku registracije in spletnega nakupa uporabimo za potrebe izpolnitve naročila, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij ter ostalo potrebno komunikacijo, ki izhaja iz vašega nakupa.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Hramba vaših podatkov

Osebne podatke hranimo tako dolgo, dokler je to potrebno za doseganje namenov za katere so bili podatki zbrani.

Osebne podatke tako obdelujemo do izpolnitve namena oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe, razen v primerih, ko je rok hrambe zapovedan z zakonom. V spodnjem primeru bomo podatke hranili skladno z zakonsko obveznostjo.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve pa hranimo do preklica.

Po preteku roka hrambe vaše osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na način, da jih ni več mogoče povezati z vami.

PRAVICE V ZVEZI Z VAŠIMI OSEBNIMI PODATKI

Glede svojih osebnih podatkov lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek ali omejitev obdelave, skladno z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.
Pravico pa imate tudi do odjave ali izbrisa podatkov. V primeru odjave bomo zbrisali vaše podatke, v kolikor pa boste želeli izbris, pa bomo ohranili le podatke, ki jih potrebujemo skladno z Zakonu o davku na dodano vrednost.

Svojo zahtevo v zvezi z uveljavljanjem pravice naslovite v pisni obliki na naslov upravljavca osebnih podatkov. Upravljavec pa lahko na podlagi vaše zahteve za uveljavljanje pravic od vas zahteva dodatne podatke za gotovo identifikacijo.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi posebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Dostop do vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bodo v nobenem primeru posredovani tretjim osebam, razen tistim, ki imajo sklenjeno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov. Pogodbeni obdelovalci so:
• ponudnik pošiljanja e-poštnih sporočil,
• ponudnik platforme spletne trgovine ,
• računovodski servis.

Pogodbeni obdelovalci bodo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru podanih navodil in jih ne smejo uporabljati v lastne namene. Zavezani so k varovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Vaši podatki v nobenem primeru ne bodo posredovani izven EU.

Kako se prijaviti na tečaj masaže

Prijava na tečaj masaže je zelo enostavna. Pri vsakem tečaju imate na desni strani moder gumb »Prijavljam se«, kliknite gumb in sledite korakom v »prijavni obrazec«. V naslednjem koraku vnesete vaše podatke in desno spodaj izberete način plačila. V kolikor ste vnesli vse podatke se vam pokaže sporočilo »Vaša prijava je bila uspešno posredovana!«
Če niste vnesli vseh podatkov, vas sistem napoti nazaj na obrazec, da le tega dopolnite. Prijavo na tečaj lahko naredite tudi po telefonu (tel. 030 37 22 55), za pomoč pri vpisu ali dodatne informacije o plačilu na obroke nas kontaktirajte na 030 37 22 55 (od pon. do pet. od 9h do 17h).

Rok veljavnosti ponudbe

Ponudba in pogoji so veljavni od dneva oddaje prijave. Ponudba in pogoji za prijavo na tečaj masaže se ne spremenijo, v kolikor podjetje le te spremeni v naslednjih dneh od naročila.

Prijavnine in kupnine

Prijavnine in kupnine se ne vračajo, se pa znesek prizna za obisk naslednjega termina tečaja. V kolikor se tečaja ne morate udeležiti, nam morate vašo odsotnost javiti vsaj 48 ur pred pričetkom tečaja, in nam pisno obrazložiti, vašo odsotnost. V primeru nezadostnega števila udeležencev, ima izvajalec pravico, da lahko tečaj prestavi, prav tako, je možna prilagoditev učnega programa glede na potreben ali želje tečajnikov, in menjava prostora izvedbe.
Izvajalec tečajev:
mojStil d.o.o., Liminjanska cesta 99, 6320 Portorož, D.Š. SI68052995, TRR SI56 6100 0001 9856 926

Pritožbe in spori

mojStil d.o.o. spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov. mojStil d.o.o. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@mojstil.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen, mojStil d.o.o. pa si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. V teh pogojih poslovanja mojStil d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Upravljanje piškotkov: piškotke lahko nadzirate in upravljate v nastavitvah spletnega brskalniki, ki ga uporabljate.

Uporabnik se sam odloči, ali dovoli shranjevanje piškotkov na svojem računalniku, piškotke pa lahko kadarkoli odstrani, če so piškotki omogočeni. Za navodila, kako upravljati piškotke, se obrnite na navodila vašega brskalnika.
Podrobno razlago o piškotkih na našem spletnem mestu si lahko preberete tukaj: piškotki in GDPR

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na naše predstavnike varovanja zasebnosti. Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani mojStil.si Pravo Za reševanje morebitnih sporov je pristojno sodišče v Sloveniji. Neveljavnost kateregakoli splošnega pogoja poslovanja ne povzroča neveljavnosti drugih pogojev. Splošni pogoji poslovanja pričnejo veljati z dnem: 06.10.2022.

Splošni pogoji poslovanja. Spremembe in dopolnitve

Physio medical d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe pogojev uporabe brez predhodnega obvestila. Spremenjeni pogoji uporabe stopijo v veljajo od dne objave na spletni strani.

Portorož, 06.10.2022

Ocenite ta prispevek

Potrebujete več informacij o tečajih ali obročnem odplačevanju?

Lahko nam pišete >

Ali pokličete: 030 37 22 55