fbpx

Pogoji poslovanja

 

1. Prijava na tečaj masaže
Na tečaj masaže se prijavite s klikom na gumb “Prijavljam se”, ki se nahaja na desni strani vsakega tečaja. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure od oddaje naročila na naši spletni strani sporočite na naš elektronski naslov info(at)mojstil.si ali pa nas pokličete na 030 37 22 55. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svoje prijave pomeni, da je pogodba o sodelovanju med kupcem in prodajalcem nepreklicno sklenjena. Ko je enkrat pogodba sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 13. uro.

2. Plačevanje
Plačilo storitev je možno po predračunu, s položnico (obročno do 3 obroke) ali s plačilom s kreditno kartico Diners na 24 obrokov ali  s plačilom preko financiranja do 30 obrokov (LON). (za več info pokličite 030 37 22 55)

3. Popusti
Popusti so navedeni pri opisu artikla ali storitve. Popust na masažno mizo lahko tečajnik koristi ob nakupu določene masažne mize na samem mestu izvedbe tečaja.

4. Pravica od odstopa prijave tečaja
Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od prijave tečaja masaže, ne da mu je potrebno navesti vzrok odstopa.
Če je potrošnik storitev že poravnal, mora o nameravanem odstopu od pogodbe pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14. dneh od plačila storitve, in sicer na kontaktni e-naslov info(at)mojstil.si. Odstop od pogodbe je možen najkasnje 14. dni pred začetkom tečaja. Potrošnik je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri prekinitvi pogodbe.

5. Cene
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Pridružujemo si pravico do spremembe cen.

6. Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

7. Kako se prijaviti na tečaj masaže
Prijava je zelo enostavna. Pri vsakem tečaju imate na desni strani moder gumb “Prijavljam se”, kliknite gumb in sledite korakom v “košarici”. V naslednjem koraku vnesete vaše podatke in desno spodaj izberete način plačila. V kolikor ste vnesli vse podatke se vam pokaže sporočilo »Vaša prijava je bila uspešno posredovana!«
Če niste vnesli vseh podatkov, vas sistem napoti nazaj na obrazec, da le tega dopolnite.
Za pomoč ali več podatkov o plačilu na obroke nas kontaktirajte na 030 37 22 55 (od pon. do pet. od 9h do 17h)

8. Rok veljavnosti ponudbe
Ponudba in pogoji so veljavni od dneva oddaje prijave. Ponudba in pogoji za prijavo na tečaj masaže se ne spremenijo, v kolikor podjetje le te spremeni v naslednjih dneh od naročila.

9. Prijavnine
Prijavnine se ne vračajo, se pa znesek prizna za obisk naslednjega termina tečaja.
V kolikor se tečaja ne morate udeležiti, nam morate vašo odsotnost javiti vsaj 48 ur pred pričetkom tečaja.
V primeru nezadostnega števila udeležencev, ima izvajalec pravico, da lahko tečaj prestavi, prav tako, je možna prilagoditev učnega programa glede na potreben ali želje tečajnikov.
Izvajalec tečajev masaž:
mojStil d.o.o., Liminjanska cesta 99, 6320 Portorož, D.Š. SI68052995, TRR SI56 6100 0001 9856 926
mojStil Jasna Todorović s.p., Goriška 1a, 2000 Maribor, D.Š. 87524520, TRR SI56 6000 0000 0674 706

10. Gratis tečaj
Ob udeležbi tečaja klasične masaže (60 ur) prejme udeleženec gratis 1. modul (10 ur) tečaja športne masaže ali tečaja refleksne masaže. Gratis tečaj lahko koristi v 1. terminu, ki je datumsko določen takoj po zaključenem tečaju klasične masaže.

11. Varstvo podatkov
Uporabnik storitve izrecno dovoljuje, da mojStil.si z namenom zagotavljanja storitve zbira in obdeluje podatke, ki so za ta namen potrebni, in sicer:
-podatki o uporabniku, kot jih je le ta vnesel v portal mojStil.si;
-podatki o IP naslovu uporabnika;
-podatki o času uporabe portala mojStil.si.

MojStil.si se zavezuje, da zgoraj navedenih podatkov o uporabniku ne bo posredoval tretjim osebam z izjemo povezanim osebam, ki zagotavljajo določene podporne storitve, potrebne za delovanje storitve ter v primeru suma kršitve teh pogojev uporabe tudi ostalim osebam (zlasti državnim organom), katerih sodelovanje je potrebno pri pregonu kršitelja.
Uporabnik izrecno dovoljuje ponudniku, da mu periodično, brezplačno z namenom direktnega marketinga pošilja sporočila o njegovih lastnih storitvah in izdelkih.
Uporabnik, ki se registrira na spletni strani mojStil.si, se strinja s prejemanjem elektronske pošte, ki je povezana s spletno stranjo in aktivnostmi mojStil.si; ta sporočila lahko vključujejo reklamna sporočila. Uporabnik lahko kadar koli zahteva, da Ponudnik začasno ali trajno preneha uporabljati njegove osebne podatke za pošiljanje reklamnih sporočil. Za odjavo od prejemanja teh sporočil uporabnik v prejetem sporočilu klikne povezavo »ODJAVA«. Odjava velja za vsa elektronska sporočila, razen za tista, ki so povezana z delovanjem mojStil.si ali z zagotavljanjem storitve ponudnika. Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanj nanašajo.
Podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, uporabniku pa pripadajo tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

12. Sprememba pogojev poslovanja
mojStil d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe pogojev uporabe brez predhodnega obvestila. Spremenjeni pogoji uporabe stopijo v veljajo od dne objave na spletni strani.

Portorož, 01.07.2019

Upravljalec strani:
mojStil d.o.o.
Liminjanska 99
6320 Portorož

Tel: 030 37 22 55
info(at)mojstil.si

Davčna številka: SI68052995