masažne mize
Masažna brisača Aida Unico

O Wellnetici:

Wellnetica® je naša lastna blagovna znamka (podjetja mojStil d.o.o.), ki je nastala v sodelovanju s tečajniki na tečajih masaž mojStil.

Kaj mislimo v sodelovanju s tečajniki?
Wellnetica® je dejansko naslednji logičen korak, ki se je po vseh letih izvajanja tečajev enostavno moral zgoditi.
Tečajniki so namreč hitro ugotovili, da ni bistvo samo “imeti” masažno mizo, ampak je masažna miza “podaljšek” njegove storitve.
Miza mora biti stabilna, udobna in vzdržljiva!

Masažne mize Wellnetica®

so zato narejene iz kvalitetnega “nemškega lesa”, ki je vzdržljivo tudi ob “močnih masažah”, vse mize pa so še dodatno debeleje oblazinjene, kar nudi stranki dodaten užitek in zadovoljstvo. Ker pa je pri masažah potrebno tudi kvalitetno masažno olje in masažna brisača, smo posrbeli tudi za to.

Masažne brisače Wellnetica®

so OGROMNE “meter šestdeset dolge in meter široke” masažne brisače, tako boste pokrili še tako “velike” stranke, katerih med masažo ne bo zeblo, saj 100% bombaž in njenih 450g teže na m² stranki nudi prijetno toploto.

Masažna olja Wellnetica®

so BREZ PARFUMOV, BREZ PARABENOV, BREZ SILIKONA. Masažna olja so sestavljena iz sončničnega in 100% naravnega hladno stiskanega mandljevega OLJA!
Arome v masažnih oljih so izbrana 100% naravna eterična olja iz francoskih provans, katera smo za vas premešali v harmonije arometerapij za sprostitveno in športno (anticelulitno) masažo, ponujamo vam pa tudi osnovno mandljevo olje, z navodili, kako si ustvariti svoj lasten vonj.

Ob nastajanju Wellnetice smo se zavedali, da bo naše zadovoljstvo samo takrat, ko boste tudi vi zadovoljni in to je bilo naše glavno vodilo in nastala je:
Wellnetica® – masažni izdelki vrhunske kakovosti.

Hvala vsem tečajnikom, ki ste del te zgodbe in hkrati vabljeni tudi vi, da skupaj z nami ustvarite svojo novo zgodbo z obiskom na enem izmed naših tečajev ali v razvajanju z Wellnetico.

Obišči:

Masažne mize Wellnetica