Tečaj masaže globokih tkiv - koristi BON21

S strokovno usposobljeni predavatelji v Ljubljani.

Število udeležencev 8
20 šolskih ur
Trajanje 2 dni (1 vikend)
Strokovno gradivo
Certifikat

od 239 €

Tečaj masaže globokih tkiv je namenjen maserjem in vsem, ki se pri svojem delu ali v zasebnem življenju srečujejo s težavami v gibalnem sistemu. Tečaj je primeren tako za začetnike (saj vam lahko nudimo tudi predavanja iz anatomije in fiziologije) kot tiste, ki že imate znanje, vendar bi ga želeli nadgraditi oziroma formalno potrditi.

V ceno tečaja je vključeno:

  • 20 urni tečaj masaže
  • Delovni zvezek in pisalo
  • Uporaba masažne mize in olja
  • Predavanja, vaje, ter certifikat o opravljenem tečaju
tečaj masaže globokih tkiv

Lokacije in termini tečajev masaže globokih tkiv

Ljubljana

Ljubljana

Lokacija:
Fizioterapija Mediko
Dolenjska cesta 156b
1000 Ljubljana

Termin tečaja:
19. marec 2022
20. marec 2022

Cena tečaja:

CENA TEČAJA: 279 €
Ob enkratnem plačilu: 239 €
ali 259 € na 2 obroka (po 139,5 €)

Vsebina tečaja

Tečaj masaže globokih tkiv traja 20ur, sestavljen je iz teoretičnega dela (30 %), na katerem bomo obnovili in obogatili znanje mišično skeletne anatomije (anatomija mišic, mišične fascije, biomehanika), se seznanili z osnovnimi principi masaže globokih tkiv (kompresija, raztegovanje, pravilna uporaba). Tečajniki se bodo seznanili s palpacijo tkiv in analizo telesne drže. V praktičnem delu (70 %) bodo udeleženci lahko prijeme tudi preizkusili na sebi.

Certifikat o opravljenem tečaju

Ko uspešno opravite tečaj masaže globokih tkiv prejmete CERTIFIKAT.
Vsi udeleženci tečaja ste vpisani v register maserjev masaže globokih tkiv, voden v mojStil-u.

Oprema na tečaju

Na tečaju poskrbimo tako za gradivo in delovna orodja. Pri izobraževanju ne moremo zagotavljati distance 1,5 m, saj tega narava izobraževanja ne dopušča. Izobraževanja se lahko udeležijo le zdravi posamezniki, potrebujete pa tudi predpisano zaščitno opremo (maske).
Na tečaj pridite udobno oblečeni in obuti, zraven si prinesite brisačo. Nohti naj bodo primerne dolžine, zaradi samega poteka dela.
Parkiranje je mozno v okolici lokacije.

Učbenik je interne narave in avtorsko delo predavateljice Blanke Koščak Tivadar.

Predavatelji na tečaju

Predavatelj: Blanka Koščak Tivadar

Masaža globokih tkiv

Masaža globokih tkiv (deep tissue massage) učinkovito deluje na globlje ležeče predele mišic in mišične ovojnice. Z učinkovitimi pritiski in frikcijsko masažo omogočimo sprostitev mišičnih vlaken in zmanjšanje bolečin. Zakrčena mišična vlakna, ki jih imenujemo tudi »mišični vozli« oziroma »triger točke« ali »mišično prožilne točke« povzročajo mišično neravnovesje in posledično slabšo funkcijo mišice. Te prenapete predele zaznamo kot napetosti ali zategnjenosti nekega predela (latentna oblika) ali pa povzročajo bolečino (aktivna oblika). Masaža je torej primerna pri akutnih in kroničnih bolečinah, ki so posledica dolgotrajnih preobremenitev (slaba drža, preobremenjenost v službi, skrajšane mehkotkivne strukture…), za okrevanje pri poškodbah, pri brazgotinah, pri športnikih.

Prijava na tečaj masaže globokih tkiv

Na tečaj se lahko prijavite:

  • po telefonu, na številko 030 37 22 55, vsak delovnik med 9. in 13. uro
  • plačilo rezervacije na spletni strani, mi vas kontaktiramo in uredimo vse formalnosti, preostali znesek poravnate kasneje (rezervacija se odbije od celotne kupnine)
  • preko spodnjega kontaktnega obrazca. Po mailu boste dobili potrdilo o uspešni prijavi, nato pa vas bomo kontaktirali, da uredimo vse formalnosti

Prijava preko kontaktnega obrazca

    Ocenite ta prispevek